Universaalin rakkauden päivä

8 vuotta sitten kihlauduimme Santorinin saarella ja tänään piti olla hääpäivämme. Onnekkaiden sattumusten vuoksi hääpäivä osuikin maaliskuulle ja juhlat ehdittiin juhlia juuri ennen sulkuja. Kuitenkin juuri tämä päivämäärä tuntuu edelleen erityisen merkitykselliseltä varmaankin sille vuosien saatossa kerättyjen odotusten ja tunnelatauksen vuoksi. 

Antaakseni päivälle arvoisensa merkityksen haluan kokeilla jotain. Yrittää saada alulle jotain itseäni suurempaa. Olen hyvin visuaalinen ihminen ja sen vuoksi kokenut viruksesta animoidut kuvat erityisen ahdistaviksi. Kuten oheisesta artikkelista käy selville, juuri tätä on tavoiteltu ja viruksesta luodut keinotekoiset verkkokalvoillemme syöpyneet mielikuvat leviävät nopeammin kuin itse virus.

Tästä lähti seuraava ajatusleikki. Onko mahdollista tässä valon ja varjon vastapolariteettien maailmassa luoda tälle punaharmaalle pahoinvointia ja pelkoa levittävälle piikkipallolle vastapari joka symboloi pelon sijaan rakkautta, hyvinvointia, vapautta, elämää, harmoniaa ja iloa. Onko tällaisesta symbolista mahdollista tehdä viraali? Saada siitä ihmisten sydämiin muistijälki, jonka nähdessään kokevat toivoa, luottamusta ja universaalia rakkautta. Haastan sinut oman elämäsi designeriksi. Luo itsellesi tällainen symboli. Päästä sisäinen lapsesi irti. Anna hänelle vapaat kädet. Hän kyllä osaa ja tietää. Kun olet valmis, aseta tämä symboli paikkaan jossa näet sen päivittäin muistuttamassa itseäsi kaikesta hyvästä ja kauniista mitä ympärilläsi on ja erityisesti siitä mitä sisälläsi on. Ja jos rohkenet, jaa symbolisi maailmalle. Tee siitä viraali. 

Oma symbolini on syntynyt pari vuotta sitten ehkä juuri tätä hetkeä varten. Tuolloin harmittelin ensin että materiaali olisi kuulunut kuumentaa, jotta se olisi kovettunut mutta sitten ymmärsin että sydämen on tarkoitus pysyä pehmeänä. Pehmeys tuo joustavuutta jonka myötä kestää elämän kolhuja paremmin. Kommentit

Suositut tekstit