Mitä hyvää tänään voisi tapahtua?

 


Pieni ihminen voi olla kovin vaikuttava. Mihin voimme tässä tilanteessa vaikuttaa? Mikä on kullekin käsikirjoitettu rooli tässä suuressa suunnitelmassa? Sen kai jokainen oivaltaa pysähtymällä kuuntelemaan itseään ja kehonsa vastinetta siihen tuntuuko valittu polku omalta ja oikealta. Olipa tarkoituksemme sitten nousta barrikadeille, redpillata ihmisiä, jakaa tietoa tai levittää valoa ja hyvää energiaa, asia johon meistä jokainen pystyy vaikuttamaan, on se mihin kohdistamme huomiomme. 

Asioilla joihin valitsemme kohdistaa huomiomme, on taipumus lisääntyä elämässämme. Ajatuksillamme on taipumus manifestoitua. Mikä tahansa onkin sinun roolisi tässä kaikessa, toivon että pyrit johtamaan itseäsi ja ajatuksiasi pitämällä fokuksen aina korkeimmassa hyvässä. Voit koulia itseäsi tähän vaikkapa visualisoimalla aamuisin ennen ylös nousua mielessäsi kauhuskenaarioiden sijaan, mikä olisi parasta mitä voisi tapahtua ja iltaisin ennen nukkumaan menoa listaamalla mielessäsi kiitollisuuden aiheita, ehkä myös niistä hyvistä asioista jotka ovat vasta tulossa. 

Emme voi pakottaa ketään näkemään sellaista johon he eivät ole valmiita. Löytämällä itse vaihtoehtoja taistele, pakene, lamaannu valikoiman ulkopuolelta, autamme kanssaihmisiämme parhaiten ja luomme kollektiiviseen kenttään tietoisuutta siitä että kaikki on hyvin. 


Kommentit

Suositut tekstit