Elämäni elokuva


Ehkäpä sanat ovat varsin rajallinen keino yrittää ilmaista sitä informaation määrää, joka oikealle vastaanottavaiselle taajuudelle virittäytyessämme vyöryy lävitsemme aistittavaksemme moniulotteisesti lukemattomien väylien kautta. Olen yht’äkkiä paikassa, jossa on tyhjää tilaa. Ei tarvitse olla pelastamassa ketään. 

Voin pysähtyä miettimään oman elämäni käsikirjoitusta. Vain mielikuvitukseni on rajana. Voin valita, kirjoitanko kauhua, scifiä, draamaa, jännitystä tai romantiikkaa. Kenties tästä tulee independent tuotanto. Mahdollisesti road movie. Seikkailua, huumoria ja romantiikkaa. Iloa ja keveyttä. Intohimoa. Lämpöä. Mielettömän kauniita kuvauspaikkoja. Hyviä kohtaamisia. Aitoja, rosoisia, eletyn elämän lempeiksi muovaamia hahmoja. Kauniita, rakastettuja, kannettuja ja kannustettuja kukoistavia lapsia, jotka eivät raahaa ylisukupolvisia syntisäkkejä selässään. Vuori ja meri. Aurinko ja lämpö. Kevyen kesäsateen kosketus. Ei draamaa, ei juonittelua, ei sydänsuruja, ei sairautta. Minä määrään, koska olen elokuvani käsikirjoittaja, ohjaaja ja tuottaja. 

Tässä elokuvassa henkilöhahmot heräävät joka aamu kivuttomina, terveempinä, onnellisempina ja hitusen nuortuneina. Ikääntymiseen liittyvä kehon rappeutuminen on tässä elokuvassa vain valheelliseen ohjelmointiin perustuvan uskomuksen aiheuttamaa. Päähenkilöt ovat tästä uskomuksesta vapautuneet. Samoin kuin siitä että he jollain tapaa tarvitsisivat yhteiskunnan rakenteita elämäänsä ylläpitämään. He tiedostavat planeetalla elävän onnellisina ja omavaraisina lukuisia heimoja joiden luontoyhteyden väliin sivistys ei ole ulottanut lonkeroitaan. Nämä ihmiset elävät luonnollisessa rytmissään Äiti Maata kunnioittaen, autuaan tietämättöminä viruksista, markkinoiden luomisesta sotateollisuuden tuotteille, politiikasta, vihapuheesta, ilmastonmuutoksesta, energian hinnasta, sukupuolineutraaliudesta, muotitrendeistä, lihavuusleikkauksista, direktiiveistä ja ylipäänsä kaikesta turhasta mikä estää näkemästä. He ymmärtävät, että kaikki mahdollisuudet ovat koko ajan avoinna ja että heillä on sisäsyntyinen kyky siirtyä haluamalleen aikalinjalle ja hienosäätää elämänsä haluamiinsa uomiin.

Millainen on sinun elämäsi elokuva, jonka tuotannosta olet kokonaisvaltaisesti vastuussa? Tänään todella on loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Miten ajattelit sen käyttää?


 

Kommentit

Suositut tekstit