Mikä on ihme? Tänään tuli vastaani uudenkuun seremonioihin liittyen kasvi nimeltään Jerikon ruusu, joka voi säilyä hengissä ilman vettä 50 vuotta ja herää eloon saadessaan kosteutta. Sitten sen voi taas kuivattaa ja säilöä odottamaan seuraavaa kertaa. Ihmeellinen kasvi ajattelin. Sitten katsahdin työpöydällä aurinkoa kohden kurottelevia mansikan, paprikan ja tomaatin taimia. Toisen kukintansa aloittanutta bougainvilleaa. Millainen elämän ihme on kaikkialla ympärillämme ja sivuutamme sen olan kohautuksella päivittäin. Saman kaltainen sisäinen tieto, joka on kasvien siemenissä mahdollistaen niiden kasvun ja kukoistuksen oikeissa olosuhteissa, löytyy myös meidän sisältämme. Kaikki tieto siitä kuinka kukoistaa omana ainutlaatuisena itsenämme, on meihin valmiiksi sisäänkirjoitettuna, kunhan vain herkistyisimme sitä kuulemaan.

Kasveilla on myös ihmeellinen kyky viestiä keskenään, aistia verkostossaan yksilöt jotka tarvitsevat apua ja tukea niitä. Myös meillä ihmisillä on oma verkostomme, johon olemme jatkuvassa yhteydessä, tiedostimme sitä tai emme. Kenttä johon lähetämme ja josta vastaanotamme energeettistä informaatiota jatkuvalla syötöllä. Kenttä jota emme saa lentotilaan. Verkko jossa ei ole ajatuspoliisia ja faktantarkistus jää korkeamman Itsemme harteille. Verkko joka ei kaadu auringonpurkaukseen tai palvelintilan puutteeseen, vaan porskuttaa menemään ajasta ikuisuuteen, tuoden ulottuvillemme kaiken sellaisen informaation, jonka vastaanottamisen taajuudelle olemme virittäytyneet.

Kuinka voisimme tulla tietoisemmiksi siitä, millaista informaatiota lähetämme ja vastaanotamme? Millaisia maailmoja olemme energiallamme luomassa?

Kommentit

Suositut tekstit