Eilen on kulunut vuosi pelkopandemian virallisesta julistuksesta. Vuodessa on ”normaalin” suhdekehystä vaivihkaa hivutettu aimo harppaus todella sairaaseen suuntaan ja vain murto-osa ihmisistä nousee kasvojen, työn, arvon tai aseman menettämisen pelon ja sosiaalisen paineen yläpuolelle ja rohkenee avoimesti ilmaista huolensa tästä. Itseäni tällaiseen avoimuuteen ajaa sisäinen tieto siitä, ettei näillä kaikilla ole merkitystä kenellekään meistä jos valitsemme olla tekemättä mitään ja annamme maailmamme alati kiihtyvällä vauhdilla muuttua ihmisarvoa loukkaavaksi pelon utopiaksi.

Jotta saisimme perspektiiviä siihen, mitä kaikkea meitä on näillä rajuilla stressimanipulaation menetelmillä ohjelmoitu pitämään hyvänä ja rakkaudellisena tapana suojella läheisiämme, voisimme leikitellä ajatuksella siitä mitä ihmiselo luonnollisimmillaan on. Olen suhteellisen varma että planeetalla elää lukuisia alkuasukasheimoja ja muita yhteisöjä, jotka eivät ole ulkoistaneet ajatteluaan hallituksien, terveysjärjestöjen ja median käsiin ja ovat koronasta autuaan tietämättömiä. Yhteisöjä joissa kuolema on edelleen luonnollinen osa elämää. Yhteisöjä jotka mahdollistavat ihmisten elämän niin luonnollisessa tilassa, ettei niissä kärsitä stressin, elintason, yksinäisyyden ja erillisyyden kokemusten aiheuttamista sairauksista. 

Myös täältä länsimaisen ”sivistyksen” parista löytyy esimerkillinen yhteisö, jossa on viisaasti löydetty ihmisten taloudellisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin huomioon ottava tasapaino. Etelä-Dakota on Amerikan ainoa osavaltio, joka ei määrännyt yhtäkään yritystä sulkemaan, eikä pakottanut asukkaitaan käyttämään maskeja. He laittoivat syksyllä lapset kouluun. Huonoimpana päivänä heillä oli sairaalassa vain hieman yli 600 potilasta Faucin ennustaman 10 000 potilaan sijasta.

”Pandemiassakin kansanterveyspolitiikassa tulee ottaa huomioon ihmisten taloudellinen ja sosiaalinen hyvinvointi. Päivittäisiin tarpeisiin täytyy vielä vastata. Ihmisten tulee pitää katto pään päällä. Heidän täytyy ruokkia perheensä. Ja he tarvitsevat yhä tarkoitusta. He tarvitsevat arvokkuuttaan.” 

    -Kristi Noem, Etelä-Dakotan kuvernööri

                                                                                    Kristi Noemin puheen löydät kokonaisuudessaan täältä

Kuten Kristi Noem sanoo, me tarvitsemme yhä ja erityisesti juuri nyt kipeästi tarkoitusta ja arvokkuutta. Se arvokkuus tulisi löytyä jostain muualta kuin yrityksistä nostaa omanarvontuntoamme kanssaihmisiämme pienentämällä. Sen tulisi löytyä ymmärryksestä siitä että meillä jokaisella on yksilöinä tietoisuus ja vastuu terveyttämme, kehoamme ja vapauttamme koskevista valinnoista. Sen tulisi löytyä siitä että kunnioitamme toistemme oikeutta päättää näistä asioista omalta osaltaan. Ja ymmärryksestä siitä, että voimme avata maailman ja jatkaa elämäämme luonnollisesti, ilman että meillä on tarvetta pakottaa ketään altistamaan itseään ihmiskokeille maskien, rokotusten ja rajoitusten muodossa, saadaksemme näistä valheellista turvallisuuden tuntua. 


Yllä kuvakaappaus kuluvan vuoden terveyslukemista. Nyt eletään siis vasta maaliskuun 12. päivää 2021. Ehkä tästä saatte perspektiiviä siihen että meneillään on lukuisia asioita, joiden vuoksi maailmanlaajuisen hätätilan julistaminen olisi huomattavasti loogisempaa kuin tämä nykyinen jonka varjolla hyvä hallituksemme haluaa tehdä jopa historiallisen ratkaisun vaalien siirtämisestä.

Huomatkaa, että koronan kanssa kuolleiksi tilastoituja (= positiivinen testi otettu kuukauden sisään ennen kuolemaa /  tai heillä on ollut laboratoriotutkimuksella varmentamaton? Covid-19 infektio) on tällä hetkellä kaikkiaan 2 643 360. Jos seuranta lähtisi marraskuulta 2019; 2 643 360 / 16,3kk = 162 169 kuolemaa/kk. Siitä etteivät nämä kuolemat kuitenkaan tee huomattavaa piikkiä minkään maan kokonaiskuolleisuuteen, voinemme aivan loogisesti päätellä että huomattava määrä monisairaita sekä sydänsairausten, syöpäsairausten  ja jopa liikenneonnettomuuksien seurauksena menehtyneitä potilaita on tilastoitu yllä mainitulla periaatteella koronakuolleiksi, eikä vähiten siksi että heitä hoitaneet organisaatiot ovat saaneet ko. diagnooseihin suhteutettua rahoitusta. Jos joku siellä nyt kaipailee lähdettä, niin voin kertoa teille joille medialukutaito edelleen tarkoittaa sitä että YLE, Helsingin Sanomat, THL  ja iltapäivälehdet ovat  ainoita luotettavia tietolähteitä, että en voi teitä auttaa. Toki jos trollaamisen, ivailun ja räkänauruhymiöiden sijaan vaivautuisitte hakemaan tietoa vaihtoehtoisista lähteistä, maailmankuvanne voisi ihmeellisesti avartua.  Laitetaan nyt kyseenalaistuksen siemeneksi teillekin oheinen kuvakaappaus:


Huomatkaa myös että koronasta toipuneita on tilastomanipuloinnista huolimatta 97%. Siis 94 784 377 ihmistä. Olisipa hienoa ja toivoa herättävää jos tartuntojen ja altistuneiden määrien sijasta lööpitettäisiin päivittäin kissan kokoisilla fonteilla toipuneiden lukemia! Jo 46 000 suomalaista toipunut koronasta! 


Sen sijaan pelkokerrointa on vahvistettu presidenttiä myöten. En enää löydä Niinistön ”tärkeintä on pitää pelko mielessä” kommenttia. Ilmeisesti iltapäivälehtien ei tarvitse tämän tason sammakoita editoidessaan kirjoittaa oikaisutekstiä edes sillä pikkupräntillä.

Aasinsiltana oikaisuista esimerkkinä maamme lehdistön nykytilasta toimikoon Iisalmen Sanomien juttu: "Mielenosoitus kiinniotettuna olleen yrittäjän tueksi kuihtui kasaan – terveyskeskuksen parkkipaikka ammotti tyhjyyttä, kun järjestäjä perui tilaisuuden"+ kuva tyhjästä parkkipaikasta..
Aika loogista lienee se että kun ko. henkilö on vapautettu, kuten Iisalmen Sanomatkin aiemmin uutisoi, mielenosoitukselle hänen vapauttamisekseen ei ole tarvetta. Sittemmin tästä on tehty pikkupräntillä oikaisu ja piilottu juttu sen jälkeen maksumuurin taakse, jotta asioiden todellinen laita pysyy edelleenkin suurelta yleisöltä piilossa ja luodaan kuva ettei tällä lääketieteellisen raiskauksen ja mielivaltaisen toiminnan uhriksi joutuneella henkilöllä olisi tukijoita ja häneen kohdentuneet toimet olisivat jollain tapaa oikeutettuja. 


Kuulin tänään että hammashoitolassa olisi kehotettu asiakasta purskuttelemaan suunsa desinfiointiaineella. Toivon totisesti että se ei tämä ei pidä paikkaansa, mutta nykytilanteessa en enää jaksa hämmästyä mistään. Mielletäänhän maassamme lasten maskituskin jo hyveeksi ja hurrataan sille että ihminen viedään vasten tahtoaan omaehtoisesta karanteenista käsiraudoissa testattavaksi. 

Ystävällisesti suosittelen jokaista joka on laillani huolissaan maamme kehityssuunnasta ja omaa vielä jonkilaista uskoa maailmanparantamiseen poliittisen vaikuttamisen keinoin, tutustumaan Kristallipuolueen teeseihin ja täyttämään sähköisen kannattajakortin täällä.

Ja kaikki kynnelle kykenevät, osallistukaa mielenosoitukseen 20.3.


Mediatiedote - Vapauden puolesta
Vapaa julkaistavaksi

Kansalaistorilla järjestetään mielenosoitus vapauden puolesta la 20.3 klo 14-17

Puhujina:

Kansanedustaja ja oman eduskuntaryhmän puheenjohtaja - Ano Turtiainen
Pakkotestattu iisalmelainen joogayrittäjä - Merike Sirelpuu
Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, tietokirjailija ja rokotetutkija - Elina Hytönen
Kansalaisaktivisti - Ossi Tiihonen

Tavoitteena on luoda rauhanomainen kokoontuminen, jossa muistutamme itseämme ja yhteiskuntaa siitä, että Suomessa vallitsee sananvapaus, itsemääräämisoikeus ja oikeus osoittaa mieltä, myös näinä vaikeina aikoina.

Nämä ovat oikeuksia, joita meidän tulisi suojata sekä ulkoisilta että sisäisiltä uhilta.

Vapauden puolesta on ryhmä tavallisia ihmisiä, vanhempia, jotka ovat huolissaan maamme ja lastemme tulevaisuudesta. Haluamme herättää keskustelua ylimitoitettujen koronatoimien kielteisistä vaikutuksista koko yhteiskuntaan ja erityisesti sen heikoimpiin jäseniin.

Ryhmä muodostuu uskontoon, politiikkaan, kultteihin ja ääriliikkeisiin sitoutumattomista, itsenäisesti ajattelevista ihmisistä, joita yhdistäviä arvoja ovat rakkaus, vapaus ja itsemääräämisoikeus.

Pyydämme mielenosoitukseen osallistuvia käyttäytymään rauhanomaisesti ja olemaan ottamatta mukaan poliittisesti, uskonnollisesti tai ihmisryhmiä syrjiviä julisteita ja lippuja yms.

Mielenosoitus on osa kansainvälistä World Wide Demonstration:ia jossa yli 40 maata osoittaa mieltään samana päivänä. Tilaisuus livestreamataan.

Tällä hetkellä, 11.3.2021 Helsingissä ei ole voimassaolevia kokoontumisrajoituksia 20.3.2021

Kommentti- ja haastattelupyynnöt info@vapaudenpuolesta.fi 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joko olet muistanut pelätä tänään?

KANSAN 5 VALTTIA

Jokainen hetki on mahdollisuus valita