Joko olet muistanut pelätä tänään?


Vuoden 2018 aikana kuoli 54 523 henkilöä. Siis noin 149 henkilöä vuorokaudessa. Alkoholiperäisiin tauteihin ja alkoholimyrkytykseen menehtyi vuoden 2018 aikana lähes 1 700 henkeä. Siis 4-5 henkilöä vuorokaudessa. Kansallinen pandemia siis! Suljettiinko alkot? Eristettiinkö markettien keppana- ja limuviinahyllyt keltaisten nauhojen taakse? Otsikoitiinko viinalle altistuneita lööpeissä päivittäin?

Vuoden 2018 aikana 810 henkilöä teki itsemurhan. Siis 2-3 henkilöä päivittäin. Julistettiinko kansallinen hätätila? Ohjattiinko ihmisiä ennaltaehkäisevästi terapiaan?

Nyt on sitten Pirkanmaalla kokonaista kuusi ihmistä saanut positiivisen testituloksen PCR-testistä, jonka soveltumattomuuden virusten testaamisen totesi jo Nobel palkittu keksijänsä aikoinaan. Linnaan siis kaikki jotka eivät ymmärrä pysyä kotona mielikuvitusvirusta pelkäämässä ja koronanyrkistä päähän heitä jotka uhmaavat vahvaa maskisuositusta, josta sosiaali- ja terveysministeriön teettämän maskiselvityksen perusteella ei ole juurikaan hyötyä. Mutta kun korona! Lasten kehittyvistä aivoista, kielellisestä ja emotionaalisesta kehityksestä viis! Viis sosiaalisten tilanteiden pelosta ja paniikkihäiriöistä, koska korona!

Tilastoihin vihkiytynyt voisi vetää johtopäätöksen, että koska esim. Ruotsin koronakuolemat eivät juuri millään tavoin näy kokonaiskuolleisuudessa ja influenssa on kadonnut tyystin maailmankartalta, nämä koronapositiiviset olisivat itse asiassa influenssapositiivisia, mutta kun korona!

Maalaisjärjellä käyvä voisi vetää johtopäätöksen, että kun ei ole vielä tavannut yhtään tähän hirvittävään kulkutautiin sairastunutta, ehkä se ei olekaan niin hirvittävä, ja influenssaan ovat ikäihmiset kuolleet ennenkin, mutta kun korona!

Taudin selviytymisprosentti on 99,7 kieppeillä, mutta sitä vastaan tulee rokottaa mielellään koko maailman väestö rokotteilla, joiden valmistajille tämä on riskitön bisnes koska korona! Rokotteesta selviytymisprosentti sillä tasolla että rokotettu selviytyy jatkossa päivittäisistä toimistaan, näyttäisi lyhyellä aikavälillä ensimmäisen annoksen jälkeen olevan luokkaa 97,2, joten hyötysuhteesta ei voida puhua.

STM on jo kalenteroinut pandemian vaikeimman vaiheen mahdollisimman pitkälle kevääseen. Rokotehaittoihin perehtynyt voisi tehdä tästä johtopäätöksen, että toimitusvaikeuksien vuoksi rokotteiden haittavaikutukset alkavat purra vasta tuolloin, puhumattakaan kasvomaskeilla ja käsidesillä ja eristäytymisellä tuhotusta vastustuskyvystä kausiflunssiin, mutta kun korona!

Maamme myyneet ovat sulkutoimilla, testeillä ja rokotteilla velkaannuttamassa meitä järkyttävään tahtiin. Oletusarvoja pyörittelemällä voidaan yhden pelastetun laadukkaan elinvuoden hinnaksi arvioida 3 472 200 - 31 250 000 €, ihanan kallista! Mutta mitäpä tuosta koska korona..

Kaikesta huolimatta edellä avattuja seikkoja kyseenalaistavien katsotaan omaavan mustavalkoisen maailmankatsomuksen ja luovan loogisilta vaikuttavilla selityksillään harhan hallinnasta ja toimijuudesta epävarmoina covid-pandemian aikoina. Viestinnän subjektiivinen ja tunteikas sävy katsotaan myös salaliittoteorian merkiksi. Lienee kuitenkin ymmärrettävää, että kun ihmiseltä viedään liikkumisen, harrastamisen, työnteon ja jopa hengittämisen vapaus täysin absurdeilla verukkeilla, se on omiaan tekemään näkökulmasta hieman yksiulotteisen ja tunteikkaan. Subjektiivisuutta ja tunteikkuutta riittää myös virallisen version ostavilla. Olisi toivottavaa että näkisimme vastakkainasettelun ja ennakkoluulojen yli ja voisimme suhtautua toistemme pelkoihin myötätunnolla ja toisiimme kunnioituksella näkemyseroista huolimatta.


 

Kommentit

 1. Aivan loistava kirjoitus. Mielikuvitusvirus todellakin. Kun nyt ottivat tän virus asian pinnalle - aloin heti keväällä tutkimaan sitä ja totesin, että on syytä kyseenalaistaa tartuntataudit kokonaan. Sori vaan kerettiläisyyteni.
  En muutenkaan ymmärrä rokotteita, jos ne on kerran niin vaarattomia, niin miksi niitä ei anneta vain pipetillä kielen päälle tai tablettina? Miksi injektio? Ymmärrän toki leikkaukset ja sen sellaiset tilanteet, esim. hammaslääkärin puudutuspiikki, tai jos joskus joudutaan antamaan vaikka jotain ainetta sairaalassa potilaalle.

  Täällä on selvästi jokin injektio kultti ollut jo kauan menossa. Sillä rokotepistoksella (verrattavissa raiskaukseen) halutaan nöyryyttää samalla tavalla kuin maskisuosituksilla.

  Meidän päättäjät ja nämä THL (Tuhon ja Hävityksen Laitos) terveysgansterit ei piittaa enää pätkääkään ihmisoikeuksista, vaikka vielä 2015 ne asiat oli kovastikin pinnalla kun oli kysymys pakolaisista. Näiden roistojen kaksinaismoraali pitäisi alkaa paljastumaan kohta jo itse kullekin:
  https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/01/22/bioetiikasta-ja-ihmisoikeuksista/

  https://www.andrewkaufmanmd.com/hippo/

  https://www.magneettimedia.com/nakokulma-piikkimurha-oyn-toimista/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja anteeksi kun huomasin kommenttisi vasta nyt! Kyllä tässä kuluneen vuoden aikana on joutunut kyseenalaistamaan aika paljon. Toivottavasti tämä nyt tapetilla oleva Iisalmen tapaus herättelisi ihmisiä huomaamaan mitä tämän pandemian varjolla ollaan tekemässä; https://tokentube.net/v/3637135767/Korona-kauhukamppanja-ja-joukkopsykoosi

   Poista
 2. Ai nyt ei oo hengittämisen vapauttakaan. No perkele, en ollut huomannutkaan.

  Ei mutta tosissaan; tuo pointti siitä että jos kuolleisuus koronaan on pieni ja ongelmat mitä rokote aiheuttais ois suurempi, kuin tuo kuolleisuus on ihan hyvä... en kovin innokas rokotteenideasta myöskään... arveluttaa. Mutta yleisesti tän luettua jäi kaipaamaan mistä noita prosentteja tai aivan mielettömän hintavia yhden elinvuoden kustannuslukuja hait tai sait aikaiseks.

  Itselle ainoa syy miksi otan taudin vakavissani, käytän käsidesiä, maskia ja koitan pidellä turvallisia välejä on se, että äitini on yli 70v ja riskiryhmässä ja ollut nyt hänen omaishoitajanaan. Varsinaista pelkoa tai hengenahdistuksia sen mukana ei vielä ole tullut, eikä kyllä oikein mitään suuria henk. koht. kustannuksia, vapaudenriistoja, valinnanvapauden poistoja tai muutakaan.

  Olisi se itselle helvetillinen paikka, jos häntä hoitaessa toisin kotiin viruksen joka hänelle koituisi kohtalokkaaksi. Se, pieni prosenttimäärä yhteiskuolleisuudesta läpi maailman johon otetaan nuoret ja terveet mukaan ei kieltämättä enää silloin lohduttaisi yhtään.

  Mutta juu, keskustelu hyvä pitää avoinna ja toivottavasti asiallisena.. tunteet harvoin ohjaa keskusteluita tai päätöksiä loogisiksi. Tunteista puhuminenkin silti tärkeää, mutta käytäntö ja tunteet ois hyvä ehkä pitää erillisissä keskusteluissa. Jos niin ei tehdä, tuntuu, että kaikki keskustelut muokkautuu "joko/tai" mallin keskusteluiksi jossa kaikki koronaanliittyvä on turhaa paskaa, valtion rahastusta, hysteriaa - tai vaihtoehtoisesti ultravakava asia josta on kiinni koko henki ja elämä. Loppupeleissähän se ei tosiaan ole kumpaakaan. Vittumaisempi flunssa, joka pienelle määrälle ihmisiä (jotka ovat varmasti monien rakkaita nekin) osoittautuu vaaralliseksi.

  Jos tuollaista ihmistä ei elämässä ole, on varmaan helppo nähdä kaikki turhana eikä välittää pätkääkään. Ehkä näin ois itsellekin.. mutta se "mitäs jos äiti siihen kuolisi" riski on ehdottomasti tarpeeksi suuri että voin pitää maskia johon itsellä ainakaan ei kestänyt kauaa tottua. Suurin ongelma on joidenkin maskien korvien takaa kiristely.. ja ehkä se, kuinka paljon ilkkumista joiltain tahoilta tulee siitä että vaivaudun ottaan asian vakavissani, silti mihinkään hysteriaan alentumatta.

  Mutta sinne kuitenkin hyvät jatkot tänä veemäisenä aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos asiallisesta kommentistasi ja pahoittelut että se on jäänyt minulta huomaamatta. Ymmärrän näkemyksesi ja oletettavasti vastaavassa tilanteessa olisin asian kanssa itsekin enemmän varpaillani. Kustannusarviot on lainattu täältä: https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ville-veikko-elomaa/koronadystopian-kustannukset/ Ihan professorismiehen aatoksia siis ja kuten hänkin sanoo tuotahan on suht mahdoton arvioida, mutta ei tarvita edes professorin valistunutta arvausta ymmärtämään että tässä on menty ihan överiksi. Tuota kokonaiskuolleisuuttahan pystyy seuraamaan ihan tilastokeskuksen taulukoista ja tekemään huomion että ihmisiä on kuollut ennenkin, eikä tilanne ole merkittävästi ko. viruksen myötä muuttunut siltikään että juuri nämä kuolemat on katsottu tarpeellisiksi nostaa lööppeihin päivittäin. Tämä ilmiö on ihan maailmanlaajuinen. Rokotehaittaprosentti on poimittu ihan CDC:n taulukosta muistaakseni joulukuulta. Voin sen linkata tähän jahka löydän. Olen sittemmin tuskastunut näitä faktoja kaivelemaan, koska niillä ei kuitenkaan kenkään silmiä avata. Itselleni riittää oma havainto siitä, että maailmanlaajuisesti tunnen henkilökohtaisesti ainoastaan yhden ko. taudin oletettavasti viime keväänä sairastaneen ihmisen. Suhteutan oman toimintani tähän. Olen myös ihan vilpittömästi huolissani siitä mitä tämä suojautuminen ja eristäytyminen tekee ihmisten vastustuskyvylle, koska täähän ei jää viimeiseksi virukseksi jonka meidän elimistö joutuu kohtaamaan. Ja kyllä koen hengityksen vapauden rajoittamiseksi tuon maskin käytön, varsinkin heidän osaltaan jotka sen kanssa joutuvat kitkuttelemaan kokonaisen työpäivän ajan, kun siitäkin löytyy lukuisia tutkimuksia että hyöty on olematon vs potentiaaliset haitat. Erityisesti lasten ja nuorten maskituksen seuraukset huolettavat.

   Hyvää jatkoa myös sinulle ja voimia kaiken kanssa luovimiseen.

   Poista
  2. Täältä löytyy kyseinen CDC:n diaesitys joulukuulta https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2020-12/slides-12-19/05-COVID-CLARK.pdf Diasta 6 käy ilmi että 3150 / 112807 siis 2,79% rokotetusta ei selviydy normaaleista päivittäisistä toimistaan, kykene työskentelemään tai tarvitsee terveydenhuollon ammatti-ihmisen apua. Tämä jo ensimmäisen rokoteannoksen jälkeen.
   Tuolta löytyy 27.1. haettu CDC:n covid-19 rokotteiden haittalista https://kuleksii.com/The%20Vaccine%20Adverse%20Event%20Reporting%20System%20(VAERS)%20Results%20Form.html Eiköhän tuolta ajantasainen listauskin löydy jos on intressejä alkaa pelaamaan noiden tietokantojen kanssa.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Unelma

Elämän tarkoitus?