KANSAN 5 VALTTIA

 


Kansan 5 valttia kampanjan tarkoituksena on motivoida kansalaiset yhteiseen ponnistukseen koronavirustartuntojen pysäyttämiseksi.

Tärkeimpänä tavoitteena on lanseerata uusi kansallinen muistisääntö ”kansan viisi valttia koronan ehkäisyyn”:


1. Hengitä syvään ja vapaasti. Maskeista ei ole kliinisesti tutkittua hyötyä. Muistathan myös sen, ettei velvoite tai suositus tarkoita pakkoa. Maskipakkoa ei ole.

2. Syö tuoretta, terveellistä ruokaa. Suosi kotimaisia, puhtaita raaka-aineita. Huolehdi varsinkin kaamosaikana tärkeät vitamiinit ja hivenaineet tasapainoon.

3. Juo normaalia enemmän puhdasta vettä, kasvi(s)mehuja ja yrttiteetä.

4. Liiku joka päivä, mieluiten luonnon rauhassa. Venyttele ja tutki ympäristöäsi.

5. Hymyile ja keskity onnellisuuteen. Vältä median ja päättäjien pelottelukampanjoita, sulje välillä viestintäkanavat ja keskitä huomiosi positiivisiin asioihin, kuten kiitollisuuteen.


Kampanja on todella tarpeellinen, koska selvä järki osoittaa että tämän pandemian aiheuttamat reaktiot ovat ylimitoittettuja, eivätkä kansalaisten intressit tai aito hyvinvointi ole ensisijaisesti median ja päättäjien mielessä.

Hallituksen suositukset eivät ole oikeudellisesti sitovia.

Huomioi myös että altistuminen tai edes positiivinen testitulos ei välttämättä tarkoita tartuntaa eikä tartunta automaattisesti tarkoita sairastumista.

On tärkeä muistaa että olemme tässä yhdessä; inhimillisyys ja läheisyys on olennaista. Tapaa ystäviä ja halaa vastaantulevia. Tosin, jos joku haluaa pitää etäisyyttä, kunnioita sitä.

Tämä on kampanja johon saat osallistua jos haluat. Se onnistuu sinusta riippumatta, mutta me välitämme sinusta, siksi suosittelemme näitä edellämainittuja toimeenpiteitä.

Julkaise tämä kampanja omalla kuvalla, omissa kanavissasi.


#kansan5valttia #kansanviisivalttia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joko olet muistanut pelätä tänään?

Jokainen hetki on mahdollisuus valita